Toelichtende gesprekken TNO’s lopen voort

Het nieuwe jaar brengt een nieuwe reeks toelichtende gesprekken bij de ingediende TNO’s.  De dossiers die in november bij de NVAO ingediend werden, liggen nu op tafel. In een constructieve sfeer gaan de beoordelingscommissies in dialoog met de vertegenwoordigers van de opleidingen.

De mondelinge toelichting van de nieuwe graduaatsopleidingen HVAC-systemen en Accounting Administration is reeds achter de rug. De teamgeest zat wederom goed, zowel voor, na als tijdens het gesprek.

De toelichtende gesprekken voor de graduaatsopleidingen Programmeren, Transport en Logistiek, en Werforganisatie staan de komende twee weken op de agenda.

Op 15 februari wordt de laatste reeks aanvragen voor TNO’s ingediend. Het gaat om de graduaatsopleidingen HR, Maatschappelijk werk, Sociaal-cultureel werk, Juridisch-administratieve ondersteuning, Marketing- en communicatiesupport en Internet of Things.

 

Meer info:

TNO, wat was dat ook al weer?

 

Vorig bericht Volgend bericht