lala

Student-commissieleden gezocht

Ben je student lerarenopleiding of volg je een graduaatsopleiding (HBO5)? Beschik je over een kritische blik? Heb je oog voor sterktes en verbeterpunten? Heb je interesse om deel te nemen aan een commissie, en zo samen met andere commissieleden de kwaliteit van je lerarenopleiding of graduaatsopleiding onder de loep te nemen?

De NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie) zoekt student-commissieleden die in aanloop van de integratie in 2019 de stem van de student willen tegenwoordigen. Stel je hier kandidaat!

Opdracht

In de periode van november – december 2018 organiseert de NVAO een Toets Nieuwe Opleiding voor educatieve graduaats- en masteropleidingen. Ook voor de graduaatsopleidingen (HBO5) worden TNO’s voorzien, dit in de periode van januari 2019 – juni 2019.

Tijdens deze Toets Nieuwe Opleidingen is het van enorm belang dat telkens een student ook deel uitmaakt van de visitatiecommissie die deze omvorming zal beoordelen. Deze commissie heeft als doel advies te geven over de kwaliteit en het niveau van de nieuwe, omgevormde opleiding. Voor jou als student is die opleidingskwaliteit heel belangrijk, want je diploma is maar zoveel waard als de opleiding die er aan vooraf gegaan is. Als student ben je dan ook een volwaardig lid van de visitatiecommissie.

What’s in it for you?

Als student is het uitermate interessant om hieraan deel te nemen. Niet enkel kan je de toekomst en de kwaliteit van je opleiding en je diploma verzekeren, maar je krijgt er ook een mooie vergoeding voor in de plaats.

Qua tijdsinvestering schatten we dat je per procedure ongeveer een dag kwijt bent, inclusief de voorbereiding en het gesprek met de opleiding in Brussel. Ook je reiskosten mag je declareren.

Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen aan een commissie? Laat dan gerust je gegevens hier achter en stel je kandidaat als commissielid!

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met

Vorig bericht Volgend bericht