algemeen

Welkom!

Het platform Samen Uniek informeert medewerkers en studenten over de integratie van de HBO5-opleidingen (graduaatsopleidingen) en de huidige SLO-opleiding in de AP Hogeschool vanaf het academiejaar 2019-2020.

20190114_121633-TNO-2-edit

Toelichtende gesprekken TNO’s lopen voort

Het nieuwe jaar brengt een nieuwe reeks toelichtende gesprekken bij de ingediende TNO’s.  De dossiers die in november bij de NVAO ingediend werden, liggen nu op tafel. In een constructieve sfeer gaan de beoordelingscommissies in dialoog met de vertegenwoordigers van de opleidingen.

Locaties van de graduaatsopleidingen bekend

De locaties van de graduaatsopleidingen die in september 2019 aan AP van start gaan, zijn nu ook bekend. Ben je benieuwd waar je opleiding zal georganiseerd worden? Bekijk op www.ap.be waar elke opleiding ingericht zal worden.

SID-ins en infoavonden voor studenten

Ben of word je student en heb je nog vragen die je persoonlijk wil voorleggen aan AP? Kom dan zeker eens langs op een van onze infoavonden of tijdens de SID-ins (studie-informatiedagen).

lala

Student-commissieleden gezocht

Ben je student lerarenopleiding of volg je een graduaatsopleiding (HBO5)? Beschik je over een kritische blik? Heb je oog voor sterktes en verbeterpunten? Heb je interesse om deel te nemen aan een commissie, en zo samen met andere commissieleden de kwaliteit van je lerarenopleiding of graduaatsopleiding onder de loep te nemen?

presentatiebeeld-small

Dit wordt ‘m: de nieuwe AP-campus

September 2021, de vooropgestelde opening van het nieuwe gebouw van Artesis Plantijn Hogeschool aan campus Spoor Noord, is weer een stapje dichterbij.

EMS voorblad

Eerste twee TNO’s ingediend!

Een TNO dat is een Toets Nieuwe Opleiding die nodig is om de bestaande HBO5-opleidingen om te vormen. Eind mei werden de eerste twee TNO’s ingediend: het graduaat Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement (LoReCa) en het graduaat in de Elektromechanische Systemen (EMS).

Jaarverslag 2017 voorblad

AP publiceert jaarverslag 2017

Het jaarverslag verzamelt een greep uit de verwezenlijkingen van het voorbije kalenderjaar. Ben je benieuwd wat er binnen de hogeschool reilt en zeilt? 

Deadline TNO educatieve opleidingen oktober 2018

Vanaf het academiejaar 2019-2020 zal de AP Hogeschool educatieve graduaatsopleidingen voor het secundair onderwijs aanbieden.

Campus Spoor Noord

De campussen van AP

AP Hogeschool beschikt over verschillende moderne campussen, uitgerust met alle faciliteiten en infrastructuur.