Dit wordt ‘m: de nieuwe AP-campus

September 2021, de vooropgestelde opening van het nieuwe gebouw van Artesis Plantijn Hogeschool aan campus Spoor Noord, is weer een stapje dichterbij.

Tussen de Lichttoren en de Parktoren begint de hogeschool binnenkort aan de bouw van een nieuwe campus. Zo’n 2.000 extra studenten zullen in dit gebouw les kunnen volgen.

Het nieuwe gebouw is nodig omdat het aantal studenten dat aan AP Hogeschool studeert, jaar na jaar blijft stijgen. Met de integratie van de graduaatsopleidingen en de specifieke lerarenopleidingen in de hogeschool worden in september 2019 bovendien nog eens heel wat extra studenten verwacht. Met de komst van deze nieuwe toevoeging aan de AP-campus aan Spoor Noord blijft het ook in de toekomst mogelijk om optimaal onderwijs aan al deze studenten te bieden.

Vorig bericht Volgend bericht