Visual_campus Spoor Noord_nieuwecampus

AP gaat bouwen

The word is out! The plans are on the table, the construction is about to start.

Naast onze twee architecturale parels op campus Spoor Noord gaat AP een gloednieuw gebouw neerzetten tussen de Park- en Lichttoren: campus Spoor Noord – Viaduct. Voor de opening in het najaar van 2021 wordt deze nieuwbouw, met een oppervlakte van 7.500m² en met een capaciteit van 2.000 studenten, optimaal ingericht voor onderwijsactiviteiten van de opleidingen van Onderwijs en Training, Wetenschap en Techniek en Gezondheid en Welzijn.

De groei van de professionele bachelors stuwt ons op korte termijn boven de 12.000 studenten en met de integratie van de graduaats- en educatieve opleidingen in 2019 ontvangt de hogeschool ongeveer 3.600 extra studenten. Een uitbreiding van onze infrastructuur vangt deze studentengroei op in de toekomst.

Naast een nieuw gebouw koopt AP ook twee verdiepingen in de Lichttoren op Spoor Noord, waarvan de benedenverdieping omgebouwd wordt tot een waar ‘student service center’. De aankoop vormt het mooie sluitstuk van de AP-wijk op Spoor Noord!

Vorig bericht Volgend bericht